mandag den 9. juli 2012

Og de to vindertyper er... Trommehvirvel...

Hæderligheden selv. Min mor og barfodsløber. Og nu også Lykkens Gudinde.
"Hvor finder man en notarius publicus nu om dage," spurgte jeg min kone. Hun er advokat, så hun må vide det.

Svaret kom prompte: på dommerkontoret. Men med udsigt til at skulle betale sådan én hele 500 kroner i timen for at udtrække de to vindere af startnumre til Marselisløbet, fortrød jeg dog hurtigt den plan. Selvom alt selvfølgelig skal gå rigtigt til.

Kom så med navnene
"Hvorfor spørger du ikke din mor. Hun er da et af de mest hæderlige mennesker, der findes," sagde min kone.

Som foreslået så gjort. Min mor udtrak helt tilfældigt to vindere blandt de mange, der havde svaret korrekt på det meget, meget vanskelige spørgsmål: Hvilken bog har haft størst betydning for barfodsløb?

A. "Mærsk - manden og magten" af Bjørn Lambek
B. "Den lille pige med svovlstikkerne" af H.C. Andersen
C. "Born to run" af Christopher McDougall

Flere svarede forkert
Der var faktisk nogle, der svarede forkert, men de får lejlighed til at læse på lektien i sommerferien. Det behøver vinderne til gengæld ikke, for de ramte rigtigt i første forsøg. De to vindere: Andreas Sørensen og Birthe Pedersen har fået direkte besked.

Tak til alle, som deltog. Selvom I ikke vandt, kan I stadig få lov at deltage i Marselisløbet - med såvel som uden sko og faktisk også på cykel og gående. Hvis man ønsker at gå, skal man dog være forberedt på, at man er nødt til at gøre det på engelsk. Startnumre kan købes på Marselisløbets hjemmeside.

PS: Det korrekte svar er C: "Born to Run" af Christopher McDougall.

3 kommentarer:

 1. Wiii!! Jeg vandt! Peter, din mor er en dygtig lykkens gudinde, stort tak!
  Glæder mig meget til at løbe Marselisløb igen. Det er mange år siden jeg sidst prøvede kræfter med det løb. Dengang var det jo med sko på, men nu er der jo andre boller på suppen! Kan ikke lige huske hvordan underlaget på ruten er, men det kan vel næppe være værre end det jeg er vant til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Underlaget er ikke verdens mest barfodsbehagelige, men dine fødder får næppe problemer med det. Vi kan evt. lave en rutetest inden løbet?

   Slet
  2. Hvis I laver en barfodstest af ruten, vil jeg da gerne se billeder. Og tillykke med gevinsten, Birthe, jeg har netop skrevet til dig:-)

   venlig hilsen
   Helle Højholdt
   Marselisløbet

   Slet