mandag den 26. november 2012

5 fodøvelser - der virker!

Du fortjener en happy ending!
De eneste øvelser, der virker, er dem, du får lavet. De her fem øvelser er så simple, at du godt kan glemme dine dårlige undskyldninger. Et halvt minut - mere tid behøver du ikke bruge på hver øvelse. Og de er hurtigt lært.

Lav dem så ofte du kan. Gerne hver dag. Gerne som opvarmning inden du løber. Udfør dem i bare fødder på et hårdt underlag. Så vil du i løbet af kort tid opleve, at dine fødder bliver stærkere. Og glade i flade løbesko, klar til forfodsløb - eller måske et liv helt uden løbesko.

Når du har gjort det, må du belønne dig selv: Fodmassage! Få konen, manden, kæresten eller en professionel til at nusse dine fødder. Eller klar det selv med en fodrulle. Dine fødder vil elske dig for det!

Produktionen er måske ikke til en Oscar. Til gengæld er musikken god. Og så er det mine fødder, der har hovedrollen. Se dem her:PS: Og så lige en lille reklame: Lær hvordan du slipper for skinnebensbetændelse, løberknæ og andre løbeskader med en naturlig løbeteknik: Læs mere her: www.loeblet.dk.7 kommentarer:

 1. Jeg takker for eftermiddagsluren ;o)
  (Musikken var jo søvndyssende)

  Men gode øvelser, også for os, der løber med sko!

  SvarSlet
 2. aaiijj, God film,fine øvelser og flotte fødder (det er der ikke mange mænd der har....)

  jeg kan ikke høre musikken, for jeg er på job -

  SvarSlet
 3. Hvem spiller musikken? Og fine øvelser, de skal implementeres fremover!

  SvarSlet
  Svar
  1. Musikken er "All Blues" af Miles Davis: http://www.youtube.com/watch?v=vFTp2O0ywyw

   Slet
 4. Sweet ! Skal jeg da vist i gang med :D Må gi Karina ret i at det er vældig pæne fødder, men det er vel også et plus ved at slippe dem fri...

  Okay døds-jazz ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :D
   Ja, kom endelig i gang med fodøvelserne - de gør kun godt!

   Hilsen
   Peter

   Slet