onsdag den 7. december 2011

Nu med virus OG reklame!

Snøft. Host. Hulk. Jeg er blevet ramt af en megamonsterforkølelse. Det er sjældent, at jeg bliver så syg, at jeg ikke orker sidde foran en computer eller ikke ærgrer mig over, at jeg ikke kan komme ud at løbe. Men det er altså sket nu: Jeg kan hverken løbe eller skrive - så derfor kun dette korte blogindlæg (som selvfølgelig gerne må generere en masse medynk og healende vibrationer i min retning).

I, der ikke er med i min Facebookgruppe, skal også have chancen for at styrke jeres immunforsvar med denne sjove barfodsvideo:


Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at gøre opmærksom på årets store julegavehit:

En workshop om naturlig løbestil og Pose Running, som Jesper Nothlev og jeg afholder i Århus søndag 29. januar. På workshoppen lærer du, hvordan du kan undgå en lang række løbeskader ved hjælp af simple teknikøvelser og justeringer af dine løbestil.

Pose Running har dog desværre ikke den store effekt på, hvordan snottet løber, skulle jeg hilse at sige - men vi arbejder selvfølgelig på sagen!

Læs mere på vores hjemmeside: løb:let

Nå, jeg må hellere smutte ned under dynen igen... Snøft. Host. Hulk...4 kommentarer:

 1. Åhhhh, din stakkel. "Heale, heale, heale, helbrede, helbrede, helbrede..." eller som min søn sagde, da han var lille og hans søster var syg "ask, ask, ask" mens han bevægede de små hænder hen over hende i healende bevægelser. Han kunne ikke sige "r" :o) Jeg håber, det virker.

  SvarSlet
 2. Og ikke et ord om snotfaktoren i forbindelse med løb med bare fødder i det her vejr....
  God bedring din stakkel!

  SvarSlet
 3. PJAT! ALT kan løbes væk...du sætter bare et par vat-dimser i snuden and off you go! Anbefaler dog sko indtil at det er forsvarligt at fjerne vatdimserne! Husk på; der er jo nogen derude i mørket der mangler deres træner!!! ;D

  SvarSlet
 4. Tak skal I have! Nu har jeg det meget, meget bedre. (Jeg er sikker på, at "ask, ask, ask" gjorde udfaldet og stoppede min nærdødsoplevelse i tide).

  Jeg er i øvrigt imponeret over, hvordan I kunne lade være med at komme med sjove bemærkninger om syge mænd. Den slags plejer ellers at være obligatorisk - ikke mindst fra min kone - når jeg er ved at dø af forkølelse! :D

  SvarSlet